ISOMAT na “The big5” Dubaj 2016

Skupina ISOMAT bomo sodelovali v “Big5” sejmu v Dubaju, ki je največji mednarodni gradbeni sejem na Bližnjem vzhodu – potekal bo od 21. do 24. novembra 2016 v Dubai World Trade Center, v Dubaju, Združenih arabskih emiratih.

Vsekakor bi nas zelo veselilo, če bi vas lahko pozdravili na našem paviljonu ISOMAT, na razstavnem prostoru št. 7C311. Pri nas si si lahko ogledate naše celovite gradbene rešitve za vse gradbene aplikacije, kot so naše microcementne mase, poliuretanski sistemi za hidroizolacije ravnih streh, ter celoten spekter naših talnih oblog.

big-five-2016-en-fb_sl

S preko 3000 razstavljavcev, predstavlja “The Big5” Dubai stičišče za največja podjetja v gradbeni industriji. Tako se vsako leto predstavlja na tisoče inovativnih izdelkov, medtem ko so dnevna stalnica tudi delavnice in žive demonstracije izdelkovi. Obenem imajo obiskovalci tudi priložnost pridobitve informacij o najnovejših trendih razvoja gradbenih materialov in tehnoloških sistemov.

2015 je bilo najuspešnejše leto za sejem “The Big5” Dubaju doslej, saj je uspelo zbrati preko 80.000 obiskovalcev iz vsega sveta. Največja podjetja in vrhunski strokovnjaki želijo predstavili predvsem svoje izdelke, z osredotočanjem na inovacije in zelene tehnologije.

Sejem je odprt vsak dan med 11.00 in 19.00 uro

Za več informacij obiščite sejemsko spletno stran: www.thebig5.ae