ISOMAT na mednarodnem Sejmu BAU 2019

ISOMAT bo sodeloval na vodilnem svetovnem sejmu arhitekture, gradbenih materialov in sistemov BAU 2019, ki se bo odvijal od 14. do 19. Januarja na sejmišču Messe München v Nemčiji.

Obiščite ISOMAT pavilion v Hali B6, Prostor 229 in spoznajte naš širok specter rešitev za modern gradbeno industrijo. Naše izkušeno in strokovno osebje Vas bo informiralo med drugim tudi glede inovativnih poliuretanskih vodotesnih rešitev, dekorativnih rešitvah ISOMAT PU SYSTEM-a, naprednih poliurea vodotesnih rešitvah ter o celotnem spektru mikorcementnih in ostalih dekorativnih mas za tla, stene in vgradno pohištvo, seveda poleg celotnega spectra industrijskih talnih oblog.

Sejem je odprt:

  • Ponedeljek – petek: 9.30 – 18.00
  • Sobota: 9.30 – 16.00

Sejem BAU je najpomembnejši mednarodni sejem za strokovnjake na področjih arhitekture, gradbeništva, načrtovanja in gradbenih materialov. Med tem sejmom, ki se odvija vsaki dve leti, preko 2000 razstavljalcev predstavlja najnovejše trende proizvodov, tehnik in vgradenj preko 250.000 obiskovalcem s celotnega sveta.

Ob sejmu se odvija tudi mnogo ostalih podpornih dogodkov. V okviru forumov, diskusij in posebnih predstavitev lahko zainteresirani obiskovalci spoznajo trende prihodnosti.

Za več informacij obiščite: www.bau-muenchen.com

Spoznajte več o ISOMAT-u na www.isomat.co.si