ISOMAT na 38. mednarodnem sejmu YAPI-TURKEYBUILD

ISOMAT je sodeloval na 38. Mednarodnem sejmu YAPI-TURKEYBUILD, ki se je odvijal na TUYAP sejemskem in kongresnem prostoru v Istanbulu, Turčija, med 21. in 25. aprilom.

YAPI-TURKEYBUILD Istanbul je najbolj prepoznavno mednarodno srečanje gradbene industrije v Turčiji, Balkanu, bivših državah vzhodnega bloka, Severne Afrike in Srednjega Vzhoda. Letošnji sejem je bil še posebej uspešen, saj je število razstavljalcev preseglo 1.250, na sejemski površini preko 100.000 kvadratnih metrov.

Sejem se ponavlja letno, ko lahko predvsem projektanti, arhitekti, proizvajalci, gradbena podjetja itd. spoznajo zadnje tehnološke spremembe in razvoj, obenem pa tudi nove izdelke v gradbenem sektorju.

Na našem razstavnem prostoru so največji interes obiskovalci pokazali za našo novo, inovativno linijo poliuretanskih materialov, ki vključuje vodotesne membrane, lepila, tesnila in talne izdelke. Najprepoznavnejši izdelek v tem rangu je še vedno ISOFLEX-PU 500, ki je enokomponentna, poliuretanska vodotesna membrane za tesnenje teras ipd.

Z veseljem Vas vabimo na naš naslednji mednarodni nastop, ki se odvija med 19. in 23. majem, sejem CONSTRUMAT v Barceloni, Španija.

yapi-report-2015-