ISOMAT se oglaša iz sejma BAU 2017

ISOMAT je že drugič uspešno sodeloval na sejmu BAU 2017, največjem svetovnem gradbenem sejmu, namenjenemu arhitekuri, sistemskim rešitvam, ki se je odvijal na sejmišču Messe München v Nemčiji od 16. do 21. januarja 2017.

ISOMAT-ov posodobljen paviljon je s svojimi novostmi privabil mnogo gradbenikov iz celega sveta, ki so imeli priložnost spoznati širok izbor proizvodov, vključno z integriranimi sistemi, ki jih ponujamo. Inženirji, izvajalci, investitorji, trgovci in private osebe so pridobili informacije tudi o naših inovativnih poliuretanskih vodotesnih materialih za ravne strehe in balkone, novo generacijo mikrocementnih mas, poleg tega še tudi široko paleto talnih rešitev.

Z udeležbo na sejmu BAU potrjujemo našo zavezanost in deležbo tako na nemškem kot tudi ostalih trgih v regiji. Trenutno naše podjetje aktivno sodeluje v več kot 50 trgih po celem svetu, ob podpori lastnih proizvodnih kapacitet ter hčerinskih podjetij v Bolgariji, Turčiji, Rusiji in Sloveniji.

Sejem BAU predstavlja vodilne trende arhitekture in gradbenih materialov. Letošnja prireditev je podrla vse prejšnje, saj se je na sejmu oglasilo več kot 250.000 obiskovalcev in 2.120 udeležencev iz 45 različnih držav. Še pomembneje, preko 80.000 obiskovalcev je prišlo izven meja Nemčije, večinoma iz Turčije, Rusije in Kitajske, kar kaže pomembnost samega sejma.

Naša naslednja postaja je sejem HORECA v Atenah, ki se bon a Metropolitan Expo Exhibition Centre odvijal med 10. In 13. februarjem 2017.

_DSC3407-2_web