ISOMAT na mednarodnem Sejmu BAU 2019

ISOMAT bo sodeloval na vodilnem svetovnem sejmu arhitekture, gradbenih materialov in sistemov BAU 2019, ki se bo odvijal od 14. do 19. Januarja na sejmišču Messe München v Nemčiji.

Obiščite ISOMAT pavilion v Hali B6, Prostor 229 in spoznajte naš širok specter rešitev za modern gradbeno industrijo. Naše izkušeno in strokovno osebje Vas bo informiralo med drugim tudi glede inovativnih poliuretanskih vodotesnih rešitev, dekorativnih rešitvah ISOMAT PU SYSTEM-a, naprednih poliurea vodotesnih rešitvah ter o celotnem spektru mikorcementnih in ostalih dekorativnih mas za tla, stene in vgradno pohištvo, seveda poleg celotnega spectra industrijskih talnih oblog.

Sejem je odprt:

  • Ponedeljek – petek: 9.30 – 18.00
  • Sobota: 9.30 – 16.00

Sejem BAU je najpomembnejši mednarodni sejem za strokovnjake na področjih arhitekture, gradbeništva, načrtovanja in gradbenih materialov. Med tem sejmom, ki se odvija vsaki dve leti, preko 2000 razstavljalcev predstavlja najnovejše trende proizvodov, tehnik in vgradenj preko 250.000 obiskovalcem s celotnega sveta.

Ob sejmu se odvija tudi mnogo ostalih podpornih dogodkov. V okviru forumov, diskusij in posebnih predstavitev lahko zainteresirani obiskovalci spoznajo trende prihodnosti.

Za več informacij obiščite: www.bau-muenchen.com

Spoznajte več o ISOMAT-u na www.isomat.co.si

ISOMAT povečuje svojo prisotnost na nemškem trgu

ISOMAT je prevzel podjetje TRIANGEL Spezialbaustoffe GmbH, distributerja naših izdelkov na trgu Nemčije od leta 2010, z željo ponuditi boljšo in hitrejšo podporo našim kupcem v nemškem okolju, ter s ciljem povečati in dodatno širiti svojo prisotnost v omenjeni regiji.

TRIANGEL Spezialbaustoffe GmbH je bil ustanovljen 2010 v Forstu poleg mesta Karlsruhe, drugem največjem mestu pokrajine Baden-Württemberg, JZ Nemčija. G. Lazaros Tsavdaridis, dipl.ing. bo novi generalni direktor podjetja od 1. januarja 2018.

Prevzem sovpada z ISOMAT-ovo strategijo širjenja. Podjetje nadaljuje svojo mednarodno prisotnost preko postavljanja proizvodnih ali komercialnih hčerinskih podjetij ter s širjenjem sodelovanj z lokalnimi distributerji.

ISOMAT na sejmu “Big 5” Dubai 2017

ISOMAT bo že četrtič zaporedoma sodeloval na sejmu “Big 5”, ki je največji gradbeni sejem na Srednjem Vzhodu. Sejem bo odprl vrata med 26. in 29. novembrom 2017 v Dubai World Trade Centru (Združeni arabski emirati).

Obiščite naš paviljon ISOMAT-a v hali 4, prostoru D177, pustite se pogostiti našemu osebju, obenem pa spoznajte našo široko paleto proizvodov in rešitev za moderno gradnjo. Podrobneje boste lahko pregledali naše inovativne poliuretanske vodotesne sisteme ISOMAT PU SYSTEMS, nadgradnjo z Polyurea tesnilnimi in zaščitnimi sistemi, industrijske pode, ter mikrocementne dekorativne mase za tla, stene in vgradno pohištvo.

“Big 5” sejem je že 38 let eno najpomembnejših mest srečanj največjih podjetij gradbene industrije. Letošnji poudarek je na “Big 5 Talks” – serija seminarjev in predavanj, ki naj zagotovijo kar najboljše informiranje udeležencev, ponujajo priložnosti izmenjave idej ter obenem informirajo o najnovejših trendih v gradnji ter nasplošno gradbeni industriji.

Sejem je odprt med 11:00 in 19:00.

Za več informacij obiščite spletno stran sejma: www.thebig5.ae

ISOMAT se oglaša iz sejma BAU 2017

ISOMAT je že drugič uspešno sodeloval na sejmu BAU 2017, največjem svetovnem gradbenem sejmu, namenjenemu arhitekuri, sistemskim rešitvam, ki se je odvijal na sejmišču Messe München v Nemčiji od 16. do 21. januarja 2017.

ISOMAT-ov posodobljen paviljon je s svojimi novostmi privabil mnogo gradbenikov iz celega sveta, ki so imeli priložnost spoznati širok izbor proizvodov, vključno z integriranimi sistemi, ki jih ponujamo. Inženirji, izvajalci, investitorji, trgovci in private osebe so pridobili informacije tudi o naših inovativnih poliuretanskih vodotesnih materialih za ravne strehe in balkone, novo generacijo mikrocementnih mas, poleg tega še tudi široko paleto talnih rešitev.

Z udeležbo na sejmu BAU potrjujemo našo zavezanost in deležbo tako na nemškem kot tudi ostalih trgih v regiji. Trenutno naše podjetje aktivno sodeluje v več kot 50 trgih po celem svetu, ob podpori lastnih proizvodnih kapacitet ter hčerinskih podjetij v Bolgariji, Turčiji, Rusiji in Sloveniji.

Sejem BAU predstavlja vodilne trende arhitekture in gradbenih materialov. Letošnja prireditev je podrla vse prejšnje, saj se je na sejmu oglasilo več kot 250.000 obiskovalcev in 2.120 udeležencev iz 45 različnih držav. Še pomembneje, preko 80.000 obiskovalcev je prišlo izven meja Nemčije, večinoma iz Turčije, Rusije in Kitajske, kar kaže pomembnost samega sejma.

Naša naslednja postaja je sejem HORECA v Atenah, ki se bon a Metropolitan Expo Exhibition Centre odvijal med 10. In 13. februarjem 2017.

_DSC3407-2_web

ISOMAT na mednarodnem sejmu BAU 2017

ISOMAT se bo udeležil sejma BAU 2017, vodilnega svetovnega obrtnega sejma na področju arhitekture, materialov in sistemov, ki bo potekal 16.–21. januarja 2017 v razstavnem centru Messe München v Münchnu, Nemčija.

ISOMAT se bo nahajal v hali A6, na stojnici 331 in bo predstavljalširok nabor svojih izdelkov in veliko število integriranih konstrukcijskih rešitev. Prav tako bo razstavljena inovativna linija poliuretanskih izdelkov skupaj s tehničnimi rešitvami, kar bo zagotovo pritegniloveliko pozornosti.

Z veseljem vas bomo sprejeli in vas osebno spoznali.

bau-2017-sl

Razstavni prostori so odprti:

  • 16.-20. januarja 2017: 9.30-18.00
  • 21. januarja 2017: 9.30-17.00

Mednarodni sejem BAU je najpomembnejši dogodek na področju arhitekture in gradbenih materialov. V letošnji organizaciji je pričakovati, da bi pritegnili več kot 2000 razstavljavcev iz več kot 40 držav in več kot 250.000 obiskovalcev z vsega sveta.

Mednarodni sejem BAU se predstavlja na območju več kot 180.000 kvadratnih metrov, predstavlja širok spekter arhitekturnih rešitev, gradbenih materialov in integriranih sistemov za poslovne in stanovanjske namene, ki se ne uporabljajo le v novih gradbenih objektih, ampak tudi pri obnovitvenih projektih.

Za dodatne informacije obiščite: www.bau-muenchen.com.

ISOMAT na “The big5” Dubaj 2016

Skupina ISOMAT bomo sodelovali v “Big5” sejmu v Dubaju, ki je največji mednarodni gradbeni sejem na Bližnjem vzhodu – potekal bo od 21. do 24. novembra 2016 v Dubai World Trade Center, v Dubaju, Združenih arabskih emiratih.

Vsekakor bi nas zelo veselilo, če bi vas lahko pozdravili na našem paviljonu ISOMAT, na razstavnem prostoru št. 7C311. Pri nas si si lahko ogledate naše celovite gradbene rešitve za vse gradbene aplikacije, kot so naše microcementne mase, poliuretanski sistemi za hidroizolacije ravnih streh, ter celoten spekter naših talnih oblog.

big-five-2016-en-fb_sl

S preko 3000 razstavljavcev, predstavlja “The Big5” Dubai stičišče za največja podjetja v gradbeni industriji. Tako se vsako leto predstavlja na tisoče inovativnih izdelkov, medtem ko so dnevna stalnica tudi delavnice in žive demonstracije izdelkovi. Obenem imajo obiskovalci tudi priložnost pridobitve informacij o najnovejših trendih razvoja gradbenih materialov in tehnoloških sistemov.

2015 je bilo najuspešnejše leto za sejem “The Big5” Dubaju doslej, saj je uspelo zbrati preko 80.000 obiskovalcev iz vsega sveta. Največja podjetja in vrhunski strokovnjaki želijo predstavili predvsem svoje izdelke, z osredotočanjem na inovacije in zelene tehnologije.

Sejem je odprt vsak dan med 11.00 in 19.00 uro

Za več informacij obiščite sejemsko spletno stran: www.thebig5.ae

ISOMAT Vas vabi na 39. YAPI-TURKEYBUILD sejem

ISOMAT bo sodeloval na 39. International YAPI-TURKEYBUILD, ki se bo odvijal v okviru TUYAP Fair and Congress Center, v Istanbulu, med 10. in 14. majem 2016.

ISOMAT bo v hali 2 (prostor 352) prikazal svojo široko paleto proizvodov in tehničnih rešitev v gradbeništvu; med drugim tudi inovativno liniji izdelkov na osnovi poliuretana in talne rešitve, vključno z mikrocementnimi, akrilnimi masami, premazi, ter epoksidne in poliuretanske talne rešitve.

Toplo Vas vabimo, da nas obiščete in srečate tudi osebno.

BANNER-YAPI-WEBSITE-SLO

Odpiralni čas sejma:
10.-13. maj: 10:00-19:00
14. maj: 10:00-18:00

Sejem, ki je bil prvič organiziran v letu 1978, je postal največji tovrstni sejem. Je najpomemnejše mesto za med-regionalna srečanja gradbene industrije Turčije, Balkana, bivših držav vzhodnega bloka, severne Afrike ter Srednjega vzhoda. Tudi v letošnjem letu se je sejem dodatno razširil, preko 100.000m2 skupnih površin.

Za dodatne informacije, prosimo obiščite internetne strani.

Tehnični seminarji v Srbiji

V prostorih našega sestrskega podjetja ISOMAT v Srbiji smo med 28.1.2016 in 18.2.2016 organizirali kar nekaj tehničnih seminarjev, ki so bili namenjeni kupcem in izvajalcem iz področja Slovenije. Seminarji so privabili več kot 100 udeležencev, ki smo jih imeli priložnost informirati o naših zaokroženih rešitvah hidroizolacije, sistemu toplotne zaščite ISOMAT, obenem pa tudi predstaviti inovativno linijo poliuretanskih rešitev ISOMAT PU SYSTEM, širino notranjih in zunanjih barv ISOMAT COLOR SYSTEM in še in še. Poleg lepil za keramiko smo imeli priložnost spoznati zanimivo linijo mikrocementnih materialov za tla in stene.

Med seminarji so obiskovalci imeli pridobili tehnične nasvete, ob sodelovanju na praktičnih predstavitvah izbranih proizvodov pa so le-te lahko tudi sami preizkusili in se prepričali o njihovi enostavni vgradnji.

ISOMAT na ECOBUILD 2016

ISOMAT bo skupaj s pooblaščenim uvoznikom za VB, podjetjem SHC, prvič sodeloval na sejmu ECOBUILD, ki svoja vrata odpira v okviru Excel exhibition centra v Londonu med 8. In 10. marcem.

ISOMAT boste našli na sejemskem prostoru Stand E3094, kjer se bomo obiskovalcem predstavili s širokim naborom gradbenih rešitev. Med drugim se bomo posvetili predstavitvi naših obarvanih dekorativnih mas za tla in stene, ki vsebujejo mikrocementne mase, akrilne dekorativne mase, lake itd. Predstavili bomo tudi celoten termoizolacijski system ISOMAT-THERMOSYSTEM, vodotesne rešitve ter celotno širino notranjih in zunanjih barv ISOMAT COLOR SYSTEM.

ECOBUILD-2016-medium-SLO

Odpiralni čas sejma:
8. In 9. marec: 10:00 – 18:00
10. marec: 10:00 -16:00

Ecobuild je vodilni sejem v Veliki Britaniji, namenjen gradbenemu in energetskemu trgu, ki ga vsakokrat obišče preko 44.000 strokovnjakov vseh strok. Obiskovalci na omenjenem sejmu imajo priložnost spoznati tisoče novih in inovativnih proizvodov, obenem pa lahko sodelujejo na vsakodnevnih izobraževanjih.

Za več informacij, prosimo obiščite spletno stran sejma: www.ecobuild.co.uk.

ISOMAT poroča iz sejma World of Concrete v Las Vegasu

ISOMAT je prvič sodeloval na sejmu World of Concrete, ki se je odvijal v Las Vegas Convention Center v ZDA, med 2. In 5. februarjem 2016.

Sejem je presegel vsa pričakovanja in je bil največji World of Concrete 2016 v zadnjih sedmih letih. Ta odmeven dogodek je privabil 60.110 registriranih izvajalcev, kar je več od 55.779 v letu 2015. Obenem je predstavil 1.532 podjetij na 69.110 kvadratnih metrih , kar je približno 6.225 kvadratnih metrov več kot leto poprej.

Na svojem razstavnem prostoru ISOMAT-a so največ zanimanja požele inovativne poliuretanske rešitve ISOMAT PU SYSTEM (ki vključujejo vodotene material, lepila, tesnila in pode), ISOMAT COLOR SYSTEM paleta notranjih in zunanjih barv, mikrocementni ometi za tla in stene, kot tudi epoksidne talne rešitve.

ISOMAT Vas že sedaj z veseljem vabi na naslednji dogodek Ecobuild, ki bo med 8. In 10. marcem v Londonu.
woc-report-small-site