ISOMAT je grška družba z multinacionalno perspektivo, specializirana na proizvodnjo gradbenih kemikalij in malt. Ustanovljena je bila leta 1980 in je trenutno ena najpomembnejših proizvodnic gradbenega materiala v jugovzhodni Evropi, s 3 proizvodnimi obrati v Grčiji, Romuniji in Srbiji, 4 komercialnimi podružnicami v Rusiji, Turčiji, Bolgariji in Sloveniji ter izvozno prodajo v več kot 50 držav na svetu.

Družba proizvaja in distribuira več kot 350 tehnološko naprednih izdelkov po dostopnih cenah. Natančneje, ISOMAT proizvaja in ponuja naslednjih 6 kategorij izdelkov:

 
ISOMAT se zavzema za inovacije in za stalni razvoj novih izdelkov. V ta namen ima podjetje v celoti organiziran oddelek za raziskave in razvoj, kjer je zaposleno specializirano znanstveno osebje, ki dela v 5 različnih kemijskih laboratorijih, kjer se vsako leto razvijajo novi proizvodi v skladu s spreminjajočimi se potrebami trga in najnovejšim tehnološkim razvojem v gradbenem sektorju, ter se hkrati izboljšuje trenutni nabor izdelkov, kjer je to potrebno.

Obrat ISOMAT-a v Solunu, Grčija
Obrat ISOMAT-a v Solunu, Grčija
Objekti podružnice ISOMAT-a v Inofiti, Atene, Grčija
Pisarniški prostori ISOMAT-a v Solunu, Grčija