ISOMAT je mednarodni proizvajalec izdelkov gradbene kemije in malt. Ustanovljen leta 1980, je v današnjem času eden najpomembnejših dobaviteljev gradbenih materialov na področju JV Evrope, z uporabo 3 proizvodnih enot v Grčiji, Romuniji in Srbiji, ter 7 hčerinskimi podjetji v Nemčiji, Rusiji, Turčiji, Bolgariji, Romuniji, Srbiji in Sloveniji dobavljamo naše izdelke v preko 60 držav po celem svetu.

Družba proizvaja in distribuira več kot 350 tehnološko naprednih izdelkov po dostopnih cenah. Natančneje, ISOMAT proizvaja in ponuja naslednjih 6 kategorij izdelkov:

ISOMAT se zavzema za inovacije in za stalni razvoj novih izdelkov. V ta namen ima podjetje v celoti organiziran oddelek za raziskave in razvoj, kjer je zaposleno specializirano znanstveno osebje, ki dela v 5 različnih kemijskih laboratorijih, kjer se vsako leto razvijajo novi proizvodi v skladu s spreminjajočimi se potrebami trga in najnovejšim tehnološkim razvojem v gradbenem sektorju, ter se hkrati izboljšuje trenutni nabor izdelkov, kjer je to potrebno.

Obrat ISOMAT-a v Solunu, Grčija
Obrat ISOMAT-a v Solunu, Grčija
Objekti podružnice ISOMAT u Aspropyrgosu, Grčija