Naša korporativna strategija je opredeljena z vidika, ki je usmerjen navzven. Krepimo svojo prisotnost v tujini bodisi z ustvarjanjem proizvodnih ali komercialnih hčerinskih podjetij ali preko naše tržne prisotnosti z lokalnimi distributerji.

Podjetje ISOMAT ima v lasti dve proizvodni hčerinski družbi s svojimi industrijskimi obrati v Srbiji in Romuniji, ter 7 hčerinskimi podjetji v Nemčiji, Rusiji, Turčiji, Bolgariji, Romuniji, Srbiji in Sloveniji in je dejavno v več kot 60 državah po vsem svetu z izvozno prodajo.

Naši specializirani strokovnjaki za izvozno prodajo podpirajo naše stranke v tujini, nudijo znanje in izkušnje glede lastnosti in pravilne uporabe naših izdelkov, usposabljanje prek tehničnih seminarjev ter široko paleto promocijskih gradiv za olajšanje prodaje.

Naše proizvodne hčerinske družbe:

ISOMAT ROMANIA S.R.L.

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 2000 v Bukarešti kot komercialna hčerinska družba, osredotočena na trgovino in plasiranje izdelkov ISOMAT na romunskem trgu. Do konca leta 2013 je bila hčerinska družba preoblikovana v proizvodno podjetje, saj je začela proizvajati dodatke za beton in malto, medtem ko je v letu 2015 začela s proizvodnjo barv in polimernih zaključnih slojev, po prevzemu in prenovi lokalne tovarne s strani matične družbe.

ISOMAT D.O.O.

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 2005 v Beogradu, osredotočeno pa je bilo na trgovino in plasiranje izdelkov ISOMAT na srbskem trgu. Od začetka leta 2011 deluje kot produkcijsko podjetje, saj je ISOMAT odprl svojo tovarno v Beogradu.

Naše komercialne hčerinske družbe:

ISOMAT Deutschland GmbH
ISOMAT je v mesecu januaru 2018 prevzel podjetje TRIANGEL Spezialbaustoffe GmbH. Podjetje s sedežem v mestu Forst poleg Karlsruhe je bilo ustaovljeno leta 2010 kot uvoznik in distributer ISOMAT izdelkov v Nemčiji.

ΟΟΟ ISOMAT
Podjetje je bilo ustanovljeno leta 2015 v Moskvi in je ekskluzivni zastopnik in distributer izdelkov ISOMAT na ruskem trgu.

ISOMAT INTERNATIONAL E.O.O.D.
Podjetje je bilo odprto leta 2004 v Sofiji. Je ekskluzivni zastopnik-distributer izdelkov ISOMAT v Bolgariji.

İSOMAT YAPI KİMYASALLARI VE TİC.LTD.ŞTİ.
Podjetje je bilo ustanovljeno leta 2013 v Istanbulu in je ekskluzivni zastopnik in distributer izdelkov ISOMAT na turškem trgu.

ISOMAT CEE D.O.O.
Podjetje je bilo ustanovljeno leta 2014 v Mariboru in je ekskluzivni zastopnik in distributer izdelkov ISOMAT na slovenskem trgu.

Drugi kraji izvoza

Poleg držav, v katerih je družba ISOMAT dejavna prek svojih hčerinskih družb, družba v več kot 60 državah beleži nadaljnjo prodajo na mednarodni ravni. Trenutno se izdelki ISOMAT izvažajo v naslednje države: Nemčijo, Združeno kraljestvo, Francijo, Italijo, Španijo, Portugalsko, Irsko, Belgijo, Švedsko, Malto, Ukrajino, Češko, Bosno in Hercegovino, Črno goro, Moldavijo, Slovenijo, Hrvaško, Gruzijo, Kosovo, Makedonijo, Albanijo, Ciper, ZDA, Kanado, Brazilijo, Čile, Kubo, Urugvaj, Paragvaj, Indijo, Afganistan, Pakistan, Izrael, Jordanijo, Libanon, Palestino, Iran, Združene arabske emirate, Katar, Azerbajdžan, Libijo, Alžirijo, Liberijo, Nigerijo, Maroko, Tunizijo, Tajsko in Malezijo.